info@taalklas-barneveld.nl 0646242490

Orthotheek

Alle scholen in Barneveld zijn welkom om boeken en materialen/methodes te komen lenen van de orthotheek van de Taalklas. Dat noemen wij de Taalklas-o-theek. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Scholen die materialen willen lenen kunnen contact opnemen met de leerkracht van de Taalklas, Nurcan Aydin. Het materiaal kan opgehaald worden op onderstaand adres. De Taalklas-o-theek is te bereiken op maandag, dinsdag en woensdag.

Adres: OBS de Lijster – Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld
Telefoon: 0646242490, e-mail: info@taalklas-barneveld.nl

Uitleenregels
De groepsleerkracht van de Taalklas is de eerst verantwoordelijke.
De school die de materialen leent, voor het gemak kan dit het beste de leenschool genoemd worden, is er verantwoordelijk voor dat al het geleende in goede staat ingeleverd zal worden bij de Taalklas. In geval van verlies of beschadiging zullen de kosten vergoed moeten worden door de leenschool.
De leenschool en de Taalklas tekenen gezamenlijk een lijst met de geleende materialen en spreken een datum van terugbrengen af, die op de lijst genoteerd wordt.

Databank

Een overzicht van de te lenen materialen is te vinden in de volgende lijsten. Klik op een link om de pdf-lijst te bekijken.